Werkwijze

Voor wie is de taart en voor welke gelegenheid? Iedere gewoonte of eigenschap van de ontvanger kan ik gebruiken om van de taart iets persoonlijks te maken. Ik werk graag met fondant en marsepein, waarmee ik allerlei figuren en bloemen maak. Het resultaat is een op maat gemaakte taart, die eigenlijk te mooi is om op te eten. En dat voor een vriendelijke prijs, want het uitgangspunt van Roro's Bakery is dat er voor ieder budget een mooie taart gemaakt kan worden.

Fondant of marsepein?

Verrukkelijk, een taart met een laagje marsepein..... of is het fondant? Het verschil tussen fondant en marsepein is dat marsepein een mengsel is van gemalen suiker en amandelen. Dit proef je, want marsepein heeft een amandelsmaak. Fondant bestaat voornamelijk uit suiker en is daardoor veel zoeter dan marsepein en wordt veel vaker lekkerder gevonden dan marsepein. Fondant is geschikter om fijne details mee te maken. Als je niet zeker weet of je gasten een notenallergie hebben, is fondant een verstandige keuze.

Zit jouw taart er niet bij?

neem gerust contact op om je speciale wensen kenbaar te maken

Klik hier
Website laten maken door Modual.