Taarten & Cupcakes

Taarten & Cupcakes voor ieder thema

Welkom bij Roro's Bakery, de bakkerij die gepersonaliseerde taarten maakt voor ieder budget. Roro's Bakery is een kleine bakkerij in Oss die zich richt op verschillende soorten taarten voor iedere gelegenheid. Kindertaarten, bruidstaarten, verjaardagstaarten, geboorte taarten, gendertaarten, cupcakes, cakepops of een heerlijke traktatie voor een andere gelegenheid. Roro's Bakery maakt bijzondere taarten voor een betaalbare prijs.

Zelf samenstellen

Bij Roro's Bakery kun je je eigen taart samenstellen en zelf bepalen hoe deze eruit ziet. Zo hou je ook de prijs zelf in de hand. Voor nog geen € 30,00 heb je al een prachtige taart. Zoek je een bijzondere taart voor een vriendelijke prijs? Dan ben je bij Roro's Bakery aan het juiste adres! Als je andere wensen hebt, kun je altijd vragen naar de mogelijkheden, dan maken wij een passende offerte voor je.

Lactose of glutenvrije taarten

Wilt u een glutenvrije of lactosevrije taart, cupcakes of cakepops? Ook dan bent u bij Roro’s Bakery aan het juiste adres! Ook met een allergie kunt u genieten van een lekkere taart of cupcake, zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. Laat dit wel even weten bij de bestelling.

Klik hier voor meer informatie over de prijzen.

Zit jouw taart er niet bij?

neem gerust contact op om je speciale wensen kenbaar te maken

Klik hier
Website laten maken door Modual.